Palvelupaketit organisaatioille

Palvelupakettini sopivat yrityksille, organisaatioille ja erilaisille yhteisöille. Palvelut tähtäävät työhyvinvointiin, rentoutumiseen, luovaan yhdessä oloon ja toisin näkemiseen.

JALKOJENHOITO x 10

Kymmenen 60 min jalkojenhoitoa hoitolassa 500 €.

Lisähoidot + 50 € / kpl. Norm. hinta 60 € / 60 min.

Pidä esimerkiksi työntekijöittesi jalat kunnossa tällä terveydenhuollon ammattilaisen tarjoamalla paketilla. Jalkojenhoito sisältää hoidon tarpeen arvioinnin, jalkakylvyn, iho- ja kynsimuutosten hoidon, jalkojen hieronnan ja rasvauksen sekä omahoidon ohjauksen.

Saat tilauksen yhteydessä 10 lahjakorttia, jotka voit jakaa organisaatiossasi. Hoitolassani on esillä taidetta asiakkaiden katseltavaksi hoidon aikana.

Ota yhteyttä hoi-tai@outlook.com tai 044 238 8008


DRAG TAITEILIJAN NISKA-HARTIAHIERONTA

Samassa paketissa huumoria, väriä ja hyvää oloa! Tilaa drag- ja hoivataiteilija Maimu Brushwood o.s. Huolirinta tilaisuuteesi (kokoukset, seminaarit, juhlat, illanistujaiset jne.) hieromaan osallistujia. Hieronnan kesto osallistujamäärän mukaan esim. yhden tunnin aikana 10 henkilöä voi saada 6 min hieronnan.

Halutessasi paketti sisältää 5 min Maimun tervehdyksen ja runoesityksen.

Hinta 240 € / 60 min, 400 € / 120 min, 540 € / 180 min

DRAG TAITEILIJAN CROQUIS-PIIRUSTUSWORKSHOP

Miten näet toisen? Miten sinut nähdään? Etsitkö ohjelmaa esim. työhyvinvointipäivään? Tämä voi olla parhaimmillaan hauskaa!

Croquis-piirustus tarkoittaa nopeaa piirustusta elävästä mallista. Maimun työpajassa hän ohjaa osallistujia piirtämään. Maimu voi olla itse tarvittaessa mallina, mutta tarkoitus olisi, että osallistujat ovat vuorollaan mallina (vaatteet päällä) toisilleen. Näin jokainen saa itsestään piirroksia. Puolentoista tunnin aikana ehtii tehdä kaksitoista 5 min piirrosta.

Hinta 360 € / 90 min (sis. materiaalit 12 osallistujalle)


Tiedustele, mikäli haluat räätälöidä jotakin pakettia juuri sinulle sopivaksi!

Lisää Drag-esityksiä ja palveluita: