Taidepalvelut

TAIDETYÖPAJAT JA OPETUSTYÖ

Olen työskennellyt kuvataiteilijana vuodesta 2007 lähtien. Aktiivisen näyttelytoiminnan lisäkseni taiteelliseen työskentelyyni on kuulunut erilaisia taideprojekteja esityksiä. Koen, että myös ohjaus- ja opetustyö ovat osa taiteilijan työtäni. Olen toiminut tuntiopettajana mm. Kuvataideakatemiassa ja LAB-ammattikorkeakoulussa. Olen pitänyt erilaisia työpajoja eri ikäisille,mutta suurin osa työpajoista on ollut suunnattu eläkeläisille ja muistisairaille. Lisäksi olen työskennellyt erilaisissa yhteyksissä sateenkaarinuorten parissa.

Vahvuuksiani opetustyössä on taideopiskelijan yksilöohjaus, taiteilijaidentiteetin vahvistaminen ja omaan ilmaisuun syventyminen.

Yritykseni kautta tarjoamissani työpajoissa keskiössä on usein ollut vuorovaikutus taiteen avulla tai tuloksena. Monet esim. värien sekoittamiseen perustuvat työpajat sopivat moniin tilanteisiin ja myös niille, joilla ei ole aikaisempaa kokemusta ja jotka eivät ”osaa piirtää”. Myös taidetta ja aktivismia yhdistävät työpajat ovat kulkeneet mukana.


DRAG ESITYKSET JA PALVELUT

Koko perheelle ja kaikille sopivia drag esityksiä tarjoaa drag alter egoni Maimu Brushwood o.s. Huolirinta. Alla oleva linkki johdattaa sinut hänen kotisivuilleen.


HOITOLAN TAIDENÄYTTELY, IKKUNAGALLERIA JA TEOSMYYNTI

Hoitolassani on esillä vaihtuva taidenäyttely. Useammat teokset ovat ostettavissa. Hoitolan ikkunan @a3galleria on avoinna 24/7.


#TAIDETTAJAASKELEITA

Kierrän taidenäyttelyitä ja kerään samalla askeleita. Liikunnan ja taiteen voi yhdistää galleriakierroksella. Jaan näyttelytunnelmia yritykseni instagram-sivuilla.


VOIT TUTUSTUA TAITEESEENI MM. SEURAAVILLA SIVUILLA: