Taidepalvelut

Taustoitan hiukan taidepalveluitani. Olen koulutukseltani kuvataiteen maisteri ja opiskelen parhaillaan taidepedagogiaa Taideyliopistossa. Olen työskennellyt kuvataiteilijana vuodesta 2007 lähtien valmistuttuani ensimmäisestä taidekoulustani.


Drag -jalkojenhoito

Drag-jalkojenhoito Hoi-Tain jalkahoitolassa Helsingin Alppilassa Viipurinkatu 8 sisältää ihan oikean jalkahoidon, asiakkaalle kirjoitetun runon ja runoesityksen koko seurueelle.

Sopii yllätykseksi polttareihin tai lahjaksi syntymäpäiväsankarille. Hoitolaan mahtuu päivänsankarin lisäksi pieni seurue (5+päivänsankari). Kesto n. 90 min, mutta voitte viipyä hoitolassa erikseen sovitun ajan. Käytössä jääkaappi ja laseja omia juomia varten.

Hinta 240 €

Tiedustele kotikäynnin mahdollisuutta!

Koko perheelle ja kaikille sopivia drag esityksiä tarjoaa drag alter egoni runoilija Maimu Brushwood o.s. Huolirinta. Alla oleva linkki johdattaa sinut hänen sivuille, jossa lisää palveluita.


CROQUIS-PIIRROSPALVELU

Tervetuloa kokemaan hoitolaani millaista on olla piirustusmallina. Ohjaan sinua olemaan mallina ja saat itsellesi croquis-piirroksia itsestäsi.

Croquis-piirrokset tarkoittavat elävän mallin piirroksia, jotka on tehty lyhyessä ajassa. Tarkoituksena tavoittaa jotakin hetkellistä.

Palveluun varataan aikaa 90 min, mutta itse piirtämiseen 60 min, jonka aika piirrän useita piirroksia eri asennoissa öljyliiduilla tai vesiväreillä. Saat halutessasi kaikki piirrokset mukaan.

Varaa aika tähän palveluun lähettämällä viesti tai soittamalla. Myös yllättävä lahjaidea.

Hinta 80 €


HOITOLAN TAIDENÄYTTELY

Hoitolassani on esillä vaihtuva taidenäyttely.


#TAIDETTAJAASKELEITA

Kierrän taidenäyttelyitä ja kerään samalla askeleita. Liikunnan ja taiteen voi yhdistää galleriakierroksella. Jaan näyttelytunnelmia yritykseni instagram-sivuilla.


VOIT TUTUSTUA TAITEESEENI MM. SEURAAVILLA SIVUILLA: