Taidepalvelut

TILAUSTYÖT/TEOSMYYNTI

Maalauksia ja maalausinstallaatioita julkisiin tiloihin ja yksityiskoteihin! Voit ostaa teoksiani suoraan minulta. Teoksiani esillä myös hoitolassani. Tilaustöissä yhdistyvät ja sulautuvat taiteilijan näkemys tilaajan toiveisiin. Kuvassa ensimmäisenä tilaustyö Tammisaaren sairaalaan kesällä 2018 ja sen alapuolella tilaustyö lapsen huoneeseen syksyllä 2019.

Hinta 500 € – 8000 € (sis. alv 10 % tai 24 %, hinta haarukka perustuu myytyihin teoksiin tai toteutuneisiin tilaustöihin.)


Käsinpiirretyt uniikit KORTIT

Korttisarja sai alkunsa siitä, kun huomasin, että oli vaikeaa löytää kortteja tarpeeksi erilaisia tilanteita ja onnitteluja varten. Kortit ovat osa luomaani Hmmaailmaa, jota voi tällä hetkellä seurata instagramissa. Voit ostaa kortteja hoitolastani. Ostaessasi lahjakortin saat kortin kaupanpäälle. Tilatessasi lahjakortin verkkokaupasta et voi vaikuttaa minkä kortin saat, vaan saat sen yllätyksenä.

Hinta 4 € (Sis. alv 10 %)


Lisää taidettani seuraavilla sivuilla:


Koko perheelle ja kaikille sopivia drag esityksiä tarjoaa taiteilija alter egoni runonlausuja ja sadunlukija Maimu Brushwood o.s. Huolirinta. Myös Drag-jalkojenhoitoa! Alla oleva linkki johdattaa sinut hänen sivuilleen.


DRAG-JALKOJENHOITO

Maimun Drag-jalkojenhoito Hoi-Tain jalkahoitolassa Helsingin Alppilassa Viipurinkatu 1 sisältää ihan oikean jalkahoidon 60 min ja asiakkaalle kirjoitetun runon esittämisen.

Sopii yllätykseksi polttareihin tai lahjaksi syntymäpäiväsankarille. Hoitolaan mahtuu päivänsankarin lisäksi pieni seurue. Voitte viipyä hoitolassa hoidon jälkeen erikseen sovitun ajan. Käytössä jääkaappi ja laseja omia juomia varten.

Hinta 240 €