Taidepalvelut hoitolassani

TUNNIN KUVA – PIIRRETTY MUOTOKUVA

Piirrän asiakkaasta hoitolassani muotokuvia tunnin ajan öljypastelleilla paperille. Asiakas saa itselleen mieleisensä piirroksen.

Mainio lahjaidea!

Hinta 80 € (sis. alv 10 %)


DRAG -JALKOJENHOITO

Maimun Drag-jalkojenhoito Hoi-Tain jalkahoitolassa Helsingin Alppilassa Viipurinkatu 1 sisältää ihan oikean jalkahoidon 60 min ja asiakkaalle kirjoitetun runon esittämisen.

Hinta 240 €

Sopii yllätykseksi polttareihin tai lahjaksi syntymäpäiväsankarille. Hoitolaan mahtuu päivänsankarin lisäksi pieni seurue. Voitte viipyä hoitolassa hoidon jälkeen erikseen sovitun ajan. Käytössä jääkaappi ja laseja omia juomia varten.

Koko perheelle ja kaikille sopivia drag esityksiä tarjoaa taiteilija alter egoni runonlausuja ja sadunlukija Maimu Brushwood o.s. Huolirinta. Myös Drag-jalkojenhoitoa! Alla oleva linkki johdattaa sinut hänen sivuilleen.


KÄSINPIIRRETYT UNIIKIT KORTIT

Korttisarja sai alkunsa siitä, kun huomasin, että oli vaikeaa löytää kortteja tarpeeksi erilaisia tilanteita ja onnitteluja varten. Kortit ovat osa luomaani Hmmaailmaa, jota voi tällä hetkellä seurata instagramissa. Voit ostaa kortteja hoitolastani.

Hinta 4 € (Sis. alv 10 %)


LISÄÄ TAIDETTANI SEURAAVILLA SIVUILLA: