Taidepalvelut

Tilaustyöt/Teosmyynti

Maalauksia ja maalausinstallaatioita julkisiin tiloihin ja yksityiskoteihin! Tilaustöissä yhdistyvät ja sulautuvat taiteilijan näkemys tilaajan toiveisiin. Kuvassa ensimmäisenä tilaustyö Tammisaaren sairaalaan kesällä 2018.

Hinta 500 € – 8000 € (sis. alv 10 % tai 24 %, hinta haarukka perustuu myytyihin teoksiin tai toteutuneisiin tilaustöihin.)


Taidetreffit -saattoapu taidenäyttelyihin tai juttu/maalauseura kotiin

Taidetreffit sopivat sinulle, jos tarvitset ammattitaitoista saattoapua ja seuraa käydessäsi taidenäyttelyissä Helsingissä tai jos haluat jatkaa tai aloittaa maalausharrastuksen kotona tai hoivakodissa.

Hinta 40 € / 60 min (Sis. alv 24 %)


Käsinpiirretyt uniikit kortit

Korttisarja sai alkunsa siitä, kun huomasin, että oli vaikeaa löytää kortteja tarpeeksi erilaisia tilanteita ja onnitteluja varten. Voit ostaa kortteja hoitolastani. Ostaessasi lahjakortin saat kortin kaupanpäälle. Tilatessasi lahjakortin verkkokaupasta et voi vaikuttaa minkä kortin saat, vaan saat sen yllätyksenä.

Hinta 4 € (Sis. alv 10 %)


Lisää taidettani seuraavilla sivuilla:


Koko perheelle ja kaikille sopivia drag esityksiä tarjoaa taiteilija alter egoni runoilija Maimu Brushwood o.s. Huolirinta. Alla oleva linkki johdattaa sinut hänen sivuilleen.