Taidepalvelut

PIIRRETTY KEHO

Voit hankkia taideteoksen, jossa olet itse mallina. Piirrän asiakkaasta hoitolassani croquis-piirroksia tunnin ajan öljypastelleilla paperille. Asiakas saa piirrokset itselleen.

Asennot suunnittellaan asiakkaan kanssa yhdessä. Asiakkaan ei tarvitse olla ilman vaatteita. Hoitolassa on kankaita, joita voidaan käyttää kehon peittämiseen. Voit tuoda myös omaa rekvisiittaa/kankaita.

Kesto yhteensä 90 min. (Piirrustus 60 min / valmistelu, tauot jne. 30min.)

Mainio lahjaidea!

Hinta 80 € (sis. alv 10 %)


DRAG -JALKOJENHOITO

Maimun Drag-jalkojenhoito Hoi-Tain jalkahoitolassa Helsingin Alppilassa Viipurinkatu 1 sisältää ihan oikean max. 60 min jalkahoidon 1-2 asiakkaalle sekä lyhyen runoesityksen.

Hinta yhdelle 240 €, parille 300 €

Sopii yllätykseksi polttareihin, lahjaksi syntymäpäiväsankarille tai pariskunnille. Hoitolaan mahtuu päivänsankarien lisäksi pieni seurue. Voitte viipyä hoitolassa hoidon jälkeen erikseen sovitun ajan. Käytössä jääkaappi ja laseja omia juomia varten.

Koko perheelle ja kaikille sopivia drag esityksiä tarjoaa taiteilija alter egoni runonlausuja ja sadunlukija Maimu Brushwood o.s. Huolirinta. Myös Drag-jalkojenhoitoa! Alla oleva linkki johdattaa sinut hänen sivuilleen.


TAIDETTA HOITOLASSA

Hoitolassani on esillä vaihtuva taidenäyttely. Muutaman kerran vuodessa järjestän avajaiset tai avoimet ovet.


KÄSINPIIRRETYT UNIIKIT KORTIT

Korttisarja sai alkunsa siitä, kun huomasin, että oli vaikeaa löytää kortteja tarpeeksi erilaisia tilanteita ja onnitteluja varten. Kortit ovat osa luomaani Hmmaailmaa, jota voi tällä hetkellä seurata instagramissa. Voit ostaa kortteja hoitolastani.

Hinta 4 € (Sis. alv 10 %)


LISÄÄ TAIDETTANI SEURAAVILLA SIVUILLA: