Jalkahoidot / Hinnasto


JALKOJENHOITO VASTAANOTOLLA

Perus jalkojenhoito

Sisältää hoidon tarpeen arvioinnin, jalkakylvyn, jalkojenhoidon (esim. kynsien ohennus (paksuuntuneet ja sienikynnet), leikkaus ja siistiminen, kovettumien ja känsien poisto, halkeilevien kantapäiden hoito), jalkojen rasvaushieronnan sekä omahoidon ohjauksen. Perus hoidon aikana ehtii käydä läpi jalkaterän ihon lievät muutokset ja siistiä kynnet.

Hinta 60 € / 60 min

(Huom. Mikäli jalkasi tarvitsee paljon huolenpitoa, niin yksi hoitokerta ei välttämättä riitä. Tai sitten varaa Super jalkojenhoito. Tiedustele kumpi sopii sinulle parhaiten.)

Super jalkojenhoito

Kun jalkasi tarvitsevat hiukan enemmän huolenpitoa. 1,5 tunnissa ehtii hoitaa useamman ongelman. Suosittelen esim, jos kovettumia on laajalla alueella, useampi paksuuntunut kynsi tai kivuliaita känsiä.

Hinta 80 € / 90 min

Jalkojen tutkimus

Tutkimuksen tavoite on selvittää, mistä jalkaongelmasi johtuvat. Sisältää jalkojen tutkimisen jalkapeilillä. Jalkojen ja kenkien sisäpituuden mittaaminen jalka-ja kenkämitoilla. Jalkojen pinta-ja syvätunnon tutkiminen sekä jalkojen pulssien tunnusteleminen. Jalkaterän liikkuvuuden tarkistaminen ja ihon ja kynsien kunnon arvioiminen. Omahoidon ohjaus. Jalkavoimisteluohjeet. Suosittelen erityisesti diabeetikolle, joille ennaltaehkäisy tärkeää.

Hinta 10 € / 15 min

Rentouttava jalkojen hieronta (klassinen hieronta)

Sisältää jalkakylvyn ja jalkojen hieronnan polvesta alaspäin. Lämmin jalkakylpy pesee ja rentouttaa jalat. Hieronnassa käsitellään varpaat, jalkapohja ja -terä, säären ja pohkeen lihakset.(Varmista, ettei sinulla ole esteitä hieronnalle.)

Hinta 30 € / 30 min


SEURAAVAT PALVELUT OVAT YHDISTELMIÄ EDELLISISTÄ

Terveydeksi! Jalkojenhoito

Jalkojen tutkimus + Perus jalkojenhoito

Hinta 65 € / 75 min

Rentouttava jalkojenhoito

Perus jalkojenhoito + Rentouttava jalkojen hieronta

Hinta 80 € / 90 min
Tällä varmistat, että aikaa jää hierontaan!

Luksus jalkojenhoito

Jalkojen tutkimus + Jalkojenhoito 75 min + Rentouttava jalkojen hieronta

Hinta 95 € / 120 min
Jalat kerralla kuntoon tällä paketilla!SEURANTAKÄYNTI/YKSITTÄISET HOIDOT N.15-30 MIN

-Känsän poisto (vaativassa voi kestää kauemmin)

-Varpaan kynsien leikkaus (ei paksuuntuneet kynnet)

-Paksuuntuneen- tai sienikynnen ohennus (yksi kynsi tai jatkohoito)

-Geelilakan poisto

Hinta 30 € LISÄPALVELUT

Sisäänkasvaneen kynnen oikaisu

Kynnen oikaisu kivuttomalla PODOFIX- menetelmällä. Hintaan sisältyy kynteen tehtävät jalkahoidolliset työt ja materiaalikustannukset. Suositeltavaa etenkin, jos sisäänkasvanut kynsi on kipeä!

Hinta 55 €

Hinta muun hoidon yhteydessä / toinen kynsi + 25 €/kynsi

Seurantakäynti hinta 30 € (+25 €/kynsi, jos oikaisija vaihdetaan)

Kynnenoikaisija on vaihdettava 1-2 kuukauden kuluessa, jotta oikaisu onnistuu. Hoito voi kestää useamman kuukauden.

Yksilölliset pikapohjalliset poikittaisjalkaholvin tukemiseksi sekä päkiän kiputilojen hoitoon hoidon yhteydessä heti mukaan!

Pohjalliset + päkiäpelotti. Pohjalliset on valmistettu Poron®-materiaalista (3mm), joka toimii tehokkaana iskunvaimennuksena erilaisissa jalkineissa. Pohjalliset vähentävät jalkapohjaan kohdistuvaa painetta ja lievittävät alaraajojen rasituskipua sekä ennaltaehkäisevät kovettumien ja ihovaurioiden syntyä. Materiaalissa on antibakteerinen microban pinnoite.

Hinta 30 € (sis. alv 24%). Pelkät pohjalliset 20 € (sis. alv 24%).

Suojaavat silikoniortoosit

Silikonilla voidaan suojata varpaita erilaisilta paineilta, hankaukselta ja ihoärsytyksiltä. Silikonia käytetään päivisin ja sen voi pestä tarvittaessa nestemäisellä miedolla saippualla.

Hinta hoidon yhteydessä alk. 20 € (sis. alv 24%)

Syylän hoito Verrutop® -menetelmällä

Tehokas, tarkka ja turvallinen syylänhoitomenetelmä. Verrutop® on hyvin siedetty, ulkoiseen käyttöön tarkoitettu syylienhoitoliuos, joka vaikuttaa ainoastaan syyläkudoksessa. Vaikuttavana aineena Nitrizinc Complex®, joka on vesipohjainen liuos orgaanisia happoja (maito-, oksaali- ja etikkahappo), epäorgaanisia happoja (typpihappo), sinkkisuolaa sekä kuparisuolaa. Vaikuttavien aineiden yhdistelmä aiheuttaa HP-viruksen DNA:n hajoamisen ja syyläkudoksen vähenemisen. Verrutop ei aiheuta terveen ihon kudoksen hajoamista.

Parhaan tuloksen saavuttamiseksi voidaan tarvita useita hoitokertoja. Hoito kertojen välissä oltava 7-15 vrk. Jos hoito ei ole vaikuttanut ensimmäisen kerran jälkeen, hoitoa ei ole syytä jatkaa. Hoito voi vaatia 3-4 hoitokertaa.

Hinta 50 € (Varaa aikaa n. 30 min)

Hinta muun hoidon yhteydessä + 20 €

Seurantakäynti hinta 30 € (+ 20 € Verrutop® hoito)

(Tiesitkö, että usein vaikea hoitoisia syyliä voi kokeilla hoitaa myös ilmastointiteipillä!)

Varpaankynsien geelilakkaus

Hinta hoidon yhteydessä lisäpalveluna +20 € (sis. alv 24%)

Varpaankynsien lakkaus tavallisella lakalla +10 € (sis. alv 24%)

(Jalkojenhoidon aluksi poistetaan olemassa oleva lakka. Kuuluu hintaan.)JALKOJENHOITO KOTIKÄYNTINÄ HELSINGISSÄ

Hinta 80 € / 60-90 min

Sisältää hoidon tarpeen arvioinnin, jalkakylvyn, jalkojenhoidon (esim. kynsien ohennus, leikkaus ja siistiminen, kovettumien ja känsien poisto), jalkojen rasvaushieronnan sekä omahoidon ohjauksen.

KOTIKÄYNNIT HOIVAKOTIIN HELSINGISSÄ (palvelutalot, ryhmäkodit, myös päivätoimintaan vierailut)

Vähintään 4 asiakasta, hinta 50 € / asiakas

Minulla on välineitä 10 asiakkaan hoitoon yhden päivän aikana.

Perus jalkojenhoito sisältää hoidon tarpeen arvioinnin, jalkakylvyn, jalkojenhoidon (kynsien ohennus, leikkaus ja siistiminen, kovettumien ja känsien poisto), jalkojen rasvaushieronnan sekä omahoidon ohjauksen.

Hoidon kesto hoidon tarpeen ja asiakkaan voinnin mukaan.


Voit tilata jalkahoitajan myös esimerkiksi yritykseesi tarjoamaan jalkojenhoitoa työntekijöillesi!


Autan sinua pääsemään eroon kivuista esim. kovettuma tai känsä päkiässä on kiusallinen ja yllättävän yleinen vaiva. Keskimmäisessä kuvassa kantapäät ennen ja jälkeen hoidon. Oikean puoleisessakuvassa kynnenoikaisija.