Hierontahoidot / Hinnasto

Voit varata valmiin hierontapaketin tai varata hieronnan keston mukaan. Molemmissa tapauksissa teemme kanssasi hoitosuunnitelman ennen hieronnan aloittamista. Saatavilla myös useamman hieronnan pakettitarjouksia.


HINNASTO


HIERONTAPAKETIT


Päänahan hieronta 30 min

Hemmoteluhieronta rentouttaa ja lisää päänahan verenkiertoa.

30 €


Hoi-Tain jalkapohjien hieronta 30 min

Jalkaterä ja nilkka ovat ihmisen liikkumisen perusta. Jalkaterän rakennemuutokset ja kireät lihakset voivat vaikuttaa myös selkä- ja polvikipuihin. Hieronnassa käsitellään jalkapohjat, jalkaterät, nilkat ja varpaat.

30 €


Hoi-Tain pää- ja purentalihasten hieronta 45 min

Purentalihasten hieronta lieventää lihasjännityksiä pään alueella. Hieronnan aikana käsitellään kasvojen alue, puremalihakset, pää sekä lisäksi kaulan ja niskan alue.

Purentaongelmat, hampaiden narskuttelu ja muut suun jännitystilat voivat heijastua särkynä niskaan, hartioihin ja ohimoille.

40 €


Hartiat korvista -hieronta 45 min

Hieronnassa käsitellään niska-hartiaseutu, kaulanlihakset sekä rintalihakset.

Jännitysniska aiheutuu niskan ja hartioiden pitkään jatkuvasta staattisesta jännityksestä. Se johtuu yleensä huonosta ergonomiasta tai stressistä.

40 €


Vetreät jalat – hieronta 60 min

Jalkahieronnassa käydään läpi jalkapohjat, pohkeet, reidet ja pakarat. Hieronnalla pyritään rentouttamaan jalkojen lihaksia ja lievittämään kipuja. Hieronnan aikana käytetään myös passiivisia venytyksiä ja faskiaa käsitteleviä otteita.

Jalkahieronta rentouttaa lihaksia ja parantaa lihasten aineenvaihduntaa. Hieronta vaikuttaa myös lihasten sekä jänteiden elastisuuteen ja helpottaa näin nivelten toimintaa.

50 €


Muista kädet – hieronta 75 min

Myös käsistä kannattaa pitää huolta. Perusteellinen käsien hieronta sormenpäistä rintalihaksiin ja niskaan. Käsienhieronnalla on vaikutusta esim. tennis(/hiiri) – ja golfkyynärpään hoitoon, käsien puutumiseen ja ahtautuneeseen olkapäähän. Hieronnan aikana käytetään tarpeen mukaan passiivisia venytyksiä ja niveliä mobilisoivia tekniikoita.

60 €


Hemmottele selkää- hieronta 90 min

Jalkojen ja lantion lihasten kireydet vaikuttavat myös selän asentoon. Tällä hieronnalla selkä ja alaraajat kuntoon.

70 €


Rentouttava kokovartalohieronta

Hieronnan aikana käydään läpi koko keho rentouttavilla ja lihasten palautumiseen sopivilla otteilla. Kokovartalohieronnassa sinulla olla ylläsi alusvaatteet ja olet koko ajan peiteltynä. Vain se osa jota hierotaan on näkyvillä.

1 h 45 min

80 €


Kuivakuppaus + Hieronta

Tässä palvelussa käytän hieronnan lisäksi kuivakuppausta. (Hoidon voi myös yhdistää minkä tahansa mittaiseen hierontaan.) Kuivakuppauksen eli alipainehieronnan terveysvaikutukset on tunnettu jo satojen vuosien ajan. Imukuppihieronnan teho perustuu aineenvaihdunnan eli lymfaneste- ja verenkierron vilkastumiseen.

Alipaineen syntyminen kohottaa ihoa ja sen alla olevia pehmytkudoksia nostaen kudosnesteen pinnalle. Kun hierontakuppia liu’utetaan, verenkierto ja aineenvaihdunta käsiteltävällä alueella vilkastuu.

Huomioithan, että hoito saattaa jättää asiakkaasta riippuen iholle jälkiä , jotka kylläkin poistuvat.

45 min

40 €


HIERONNAT AJAN MUKAAN

Alla olevat kuvaukset antavat vain viitteitä mitä kussakin ajassa ehtii tekemään. Hieronnan alussa tehdään kanssasi hoitosuunnitelma.

30 minuuttia

Pienen alueen hierontahoito esimerkiksi niska-hartiahieronta. Lihaksia rentouttava ja aineenvaihduntaa parantava lyhyt hoito. Myös päähieronta on mahdollista tehdä tässä hiukan lyhyemmässä ajassa.

30 €


45 minuuttia

Laajemman alueen hoito esimerkiksi koko selän hieronta. Rentouttava hieronta vähentämään jännityksiä ja kireyttä lihaksissa.

40 €


60 minuuttia

Isompi hoitoalue (esim. selkä + rintakehä) tai keskittyminen rajatulle alueelle. Sopiva aika pidempään rentoutumiseen ja vapautumiseen lihasjännityksistä. Soveltuu hyvin ensimmäiseksi käyntikerraksi.

50 €


75 minuuttia

Sopii hyvin ylävartalon perusteelliseen hierontaan (esim. selkä, niska-hartia, rintakehä).

60 €


90 minuuttia

Kokeile vaihteeksi myös ylä- tai alaraajojen hierontaa koko selän hieronnan lisäksi. Hyvä aika myös urheiluhieronnalle (esim. alaraajat) , jossa lihaksia käsitellään yksityiskohtaisemmin.

70 €


1 h 45 min

Aika riittää rentouttavaan kokovartalohierontaan tai yksityiskohtaiseen tietyn alueen hierontaan esim. alaraajat.

80 €


2 h

Varaa tämä, jos sinulla useampi hoitoa vaativa alue. Kun on sellainen olo, että joka paikka on jumissa. Suosittelen pidempää hieronta aikaa hierontaan tottuneille. Ensikertalaisen kannattaa kokeilla ensin lyhyempää aikaa.

90 €


PAKETTITARJOUKSET

Varaa 60 min tai 45 min hieronta aika ja kerro vastaanotolla, että haluat pakettitarjouksen. Voit maksaa paketin ensimmäisen hieronnan jälkeen.

Voit yhdistää palvelupakettiin jalkahoidon ja hieronnan!


LISÄPALVELUT

Lisäpalvelut ovat yhdistettävissä varaamaasi aikaan. Ilmoita ennakkoon varatessasi aikaa, jos olet kiinnostunut lisäpalveluista, niin ne ovat varmasti saatavilla.

Lämpöhoito

Tarvittaessa tai halutessasi hieronnan aikana voidaan käyttää lämpöhoitoa. Lämpökattilassa lämmitettävät pakkaukset sisältävät savea. Lopulta pakkaus suojataan pehmeällä froteepussilla, joka suojaa myös ihoa.

Lämpöhoito toimii rentouttavana, lämmittävänä ja kipua lievittävänä hoitona joko sellaisenaan tai esihoitona hieronnalle. Lämpö rentouttaa jännittyneitä lihaksia, parantaa kudosten aineenvaihduntaa ja lisää niiden elastisuutta. Lämpöhoidon ja hieronnan yhdistelmä on tehokas hoito erityisesti kroonisiin selän ja niska-hartiaseudun jännitystiloihin.


Kylmähoito

Paikallisesti käytetty kylmähoito helpottaa kipua ja kuumotusta ja rauhoittaa tulehdusta. Kipua lievittävä vaikutus syntyy sekä verisuonten supistumisesta sekä alueen tuntohermojen puutumisesta. Käytän kylmähoidossa pakastimessa jäädytettäviä jääpaloja. Esim. Suosittelen kylmähoitoa tenniskyynärpään hoitoon, ennen hierontaa.


Kinesioteippaus

Kinesioteippauksella voi vähentää turvotusta, lievittää kipua, vaikuttaa kehon asentoon ja liikuttaa faskioita.


Vatsahieronta

Vatsahieronnassa hierotaan paksusuolta vatsan päältä ja pyritään vilkastuttamaan sen toimintaa. Sopii ummetuksen hoitoon tai jos ylimääräistä ilmaa paksusuolessa.