Hierontahoidot

Voit varata valmiin hierontapaketin tai varata hieronnan keston mukaan. Molemmissa tapauksissa teemme kanssasi hoitosuunnitelman ennen hieronnan aloittamista.

Valmistuin koulutetuksi hierojaksi nyt kesäkuussa. Opiskelijahierontahinnat voimassa 14.7.2020 saakka. 15.7.astuu voimaan uudet hinnat. (Hinnastossa suluissa tulevat norm. hinnat.)


HINNASTO


HIERONTAPAKETIT


Purentalihasten hieronta 30 min

Purentalihasten hieronta lieventää lihasjännityksiä pään alueella. Hieronnan aikana käsitellään kasvojen alue sekä puremalihakset poskien sisäpinnoilta sekä lisäksi kaulan ja niskan aluetta.

Purentaongelmat, hampaiden narskuttelu ja muut suun jännitystilat voivat heijastua särkynä niskaan, hartioihin ja ohimoille.

25 € (30 €)


Hartiat korvista -hieronta 45 min

Hieronnassa käsitellään niska-hartiaseutu, kaulanlihakset sekä rintalihakset.

Jännitysniska aiheutuu niskan ja hartioiden pitkään jatkuvasta staattisesta jännityksestä. Se johtuu yleensä huonosta ergonomiasta tai stressistä.

32 € (40 €)


Vetreät jalat – hieronta 60 min

Jalkahieronnassa käydään läpi jalkapohjat, pohkeet, reidet ja pakarat. Hieronnalla pyritään rentouttamaan jalkojen lihaksia ja lievittämään kipuja. Hieronnan aikana käytetään myös passiivisia venytyksiä ja faskiaa käsitteleviä otteita.

Jalkahieronta rentouttaa lihaksia ja parantaa lihasten aineenvaihduntaa. Hieronta vaikuttaa myös lihasten sekä jänteiden elastisuuteen ja helpottaa näin nivelten toimintaa.

39 € (50 €)


Muista kädet – hieronta 75 min

Myös käsistä kannattaa pitää huolta. Perusteellinen käsien hieronta sormenpäistä rintalihaksiin ja niskaan. Käsienhieronnalla on vaikutusta esim. tennis(/hiiri) – ja golfkyynärpään hoitoon, käsien puutumiseen ja ahtautuneeseen olkapäähän. Hieronnan aikana käytetään tarpeen mukaan passiivisia venytyksiä ja niveliä mobilisoivia tekniikoita.

46 € (60 €


Hemmottele selkää- hieronta 90 min

Jalkojen ja lantion lihasten kireydet vaikuttavat myös selän asentoon. Tällä hieronnalla selkä ja Alaraajat kuntoon.

53 € (70 €


Rentouttava kokovartalohieronta

Hieronnan aikana käydään läpi koko keho rentouttavilla ja lihasten palautumiseen sopivilla otteilla. Kokovartalohieronnassa sinulla olla ylläsi alusvaatteet ja olet koko ajan peiteltynä. Vain se osa jota hierotaan on näkyvillä.

1 h 45 min

60 € (80 €


HIERONNAT AJAN MUKAAN

Alla olevat kuvaukset antavat vain viitteitä mitä kussakin ajassa ehtii tekemään. Hieronnan kohde sovitaan kanssasi.

30 minuuttia

Pienen alueen hierontahoito esimerkiksi niska-hartiahieronta. Lihaksia rentouttava ja aineenvaihduntaa parantava lyhyt hoito. Myös päähieronta on mahdollista tehdä tässä hiukan lyhyemmässä ajassa.

25 € (norm. 30 €


45 minuuttia

Laajemman alueen hoito esimerkiksi koko selän hieronta. Rentouttava hieronta vähentämään jännityksiä ja kireyttä lihaksissa.

32 € (norm. 40 €


60 minuuttia

Isompi hoitoalue (esim. selkä + rintakehä) tai keskittyminen rajatulle alueelle. Sopiva aika pidempään rentoutumiseen ja vapautumiseen lihasjännityksistä. Soveltuu hyvin ensimmäiseksi käyntikerraksi.

39 € (norm. 50 €


75 minuuttia

Sopii hyvin ylävartalon perusteelliseen hierontaan (esim. selkä, niska-hartia, rintakehä).

46 € (norm. 60 €


90 minuuttia

Kokeile vaihteeksi myös ylä- tai alaraajojen hierontaa koko selän hieronnan lisäksi. Hyvä aika myös urheiluhieronnalle (esim. Alaraajat) , jossa lihaksia käsitellään yksityikohtaisemmin.

53 € (norm. 70 €


LISÄPALVELUT

Lisäpalvelut ovat yhdistettävissä varaamaasi aikaan. Ilmoita ennakkoon varatessasi aikaa, jos olet kiinnostunut lisäpalveluista, niin ne ovat varmasti saatavilla.

Lämpöhoito

Tarvittaessa tai halutessasi hieronnan aikana voidaan käyttää lämpöhoitoa. Lämpökattilassa lämmitettävät pakkaukset sisältävät savea. Lopulta pakkaus suojataan pehmeällä froteepussilla, joka suojaa myös ihoa.

Lämpöhoito toimii rentouttavana, lämmittävänä ja kipua lievittävänä hoitona joko sellaisenaan tai esihoitona hieronnalle. Lämpö rentouttaa jännittyneitä lihaksia, parantaa kudosten aineenvaihduntaa ja lisää niiden elastisuutta. Lämpöhoidon ja hieronnan yhdistelmä on tehokas hoito erityisesti kroonisiin selän ja niska-hartiaseudun jännitystiloihin.


Kylmähoito

Paikallisesti käytetty kylmähoito helpottaa kipua ja kuumotusta ja rauhoittaa tulehdusta. Kipua lievittävä vaikutus syntyy sekä verisuonten supistumisesta sekä alueen tuntohermojen puutumisesta. Käytän kylmähoidossa pakastimessa jäädytettäviä jääpaloja. Esim. Suosittelen kylmähoitoa tenniskyynärpään hoitoon, ennen hierontaa.


Kinesioteippaus

Kinesioteippauksella voi vähentää turvotusta, lievittää kipua, vaikuttaa kehon asentoon ja liikuttaa faskioita.


Vatsahieronta

Vatsahieronnassa hierotaan paksusuolta vatsan päältä ja pyritään vilkastuttamaan sen toimintaa. Sopii ummetuksen hoitoon tai jos ylimääräistä ilmaa paksusuolessa.


Hoitavat hierontaemulsiot

Voit valita käytetäänkö hieronnan aikana perusöljyn lisäksi , lämmittävää ja kosteuttavaa hierontaemulsiota tai hoitavia emulsioita(tyrni ja minttu).

Tyrni hierontaemulsiota suojaa, korjaa ja hoitaa vaurioitunutta ihoa. Sisältää tyrnimarjaöljyä, E-vitamiinia, Aloe-Veraa, soijaöljyä ja luonnon antioksidantteja, jotka suojaavat vapaita radikaaleja ja ilmansaasteita vastaan.

Raikas mintuntuoksuinen hierontaemulsiota, jossa on kevyesti viilentävä ja elvyttävä koostumus. Kosteuttaa ihoa ja sopii erinomaisesti jalkahierontaan.