Hierontaa opiskelijahierontahintaan

Opiskelen hierojaksi Helsingin Hieronta-Akatemiassa, johon suoritan samanaikaisesti työharjoittelua. Tarjoan nyt hierontaa opiskelijahierontahintaanhintaan myös hoitolassani. Opiskelijahierontahinnat voimassa näillä näkymin kesäkuuhun 2020 saakka. (Hinnastossa suluissa arvioidut tulevat norm. hinnat.)

Vakavammissa ongelmissa suosittelen toistaiseksi kuitenkin kääntymään esimerkiksi koulutetun hierojan tai fysioterapeutin puoleen.

Hieronta suunnitellaan ja toteutetaan aina sinun tarpeiden ja toiveiden mukaan. Koulutukseeni kuuluu klassinen- ja urheiluhieronta, sekä nivelmobilisointi. Hierontaan kuuluu myös passiiviset venytykset ja faskian käsittely. Varatessasi aikaa sinun ei tarvitse tietää mikä hieronta sopii sinulle, vaan sovellan otteita ja voimakkuutta asiakaslähtöisesti toiveittesi mukaan.

Voit varata ajan palvelupaketin tai keston mukaan. Molemmissa tapauksissa huomioidaan toiveesi. Aikojen yhteydessä on vain esimerkkejä mitä ajan puitteissa ehtii tekemään.


HIERONTAPAKETIT


Purentalihasten hieronta 30 min

Purentalihasten hieronta lieventää lihasjännityksiä pään alueella. Hieronnan aikana käsitellään kasvojen alue sekä puremalihakset poskien sisäpinnoilta sekä lisäksi kaulan ja niskan aluetta.

Purentaongelmat, hampaiden narskuttelu ja muut suun jännitystilat voivat heijastua särkynä niskaan, hartioihin ja ohimoille.

25 € (30 €)


Hartiat korvista -hieronta 45 min

Hieronnassa käsitellään niska-hartiaseutu, kaulanlihakset sekä rintalihakset.

Jännitysniska aiheutuu niskan ja hartioiden pitkään jatkuvasta staattisesta jännityksestä. Se johtuu yleensä huonosta ergonomiasta tai stressistä.

32 € (40 €)


Vetreät jalat – hieronta 60 min

Jalkahieronnassa käydään läpi jalkapohjat, pohkeet, reidet ja pakarat. Hieronnalla pyritään rentouttamaan jalkojen lihaksia ja lievittämään kipuja. Hieronnan aikana käytetään myös passiivisia venytyksiä ja faskiaa käsitteleviä otteita.

Jalkahieronta rentouttaa lihaksia ja parantaa lihasten aineenvaihduntaa. Hieronta vaikuttaa myös lihasten sekä jänteiden elastisuuteen ja helpottaa näin nivelten toimintaa.

39 € (50 €)


Muista kädet – hieronta 75 min

Myös käsistä kannattaa pitää huolta. Perusteellinen käsien hieronta sormenpäistä rintalihaksiin ja niskaan. Käsienhieronnalla on vaikutusta esim. tennis(/hiiri) – ja golfkyynärpään hoitoon, käsien puutumiseen ja ahtautuneeseen olkapäähän. Hieronnan aikana käytetään tarpeen mukaan passiivisia venytyksiä ja niveliä mobilisoivia tekniikoita.

46 € (60 €


Hemmottele selkää- hieronta 90 min

Jalkojen ja lantion lihasten kireydet vaikuttavat myös selän asentoon. Tällä hieronnalla koko takaketjun kuntoon!

53 € (70 €


Rentouttava kokovartalohieronta

Hieronnan aikana käydään läpi koko keho rentouttavilla ja lihasten palautumiseen sopivilla otteilla. Kokovartalohieronnassa sinulla olla ylläsi alusvaatteet ja olet koko ajan peiteltynä. Vain se osa jota hierotaan on näkyvillä.

1 h 45 min

60 € (80 €


HIERONNAT AJAN MUKAAN

30 minuuttia

Pienen alueen hierontahoito esimerkiksi niska-hartiahieronta. Lihaksia rentouttava ja aineenvaihduntaa parantava lyhyt hoito.

25 € (norm. 30 €


45 minuuttia

Laajemman alueen hoito esimerkiksi koko selän hieronta. Rentouttava hieronta vähentämään jännityksiä ja kireyttä lihaksissa.

32 € (norm. 40 €


60 minuuttia

Isompi hoitoalue (esim. selkä + rintakehä) tai keskittyminen rajatulle alueelle. Sopiva aika pidempään rentoutumiseen ja vapautumiseen lihasjännityksistä. Soveltuu hyvin ensimmäiseksi käyntikerraksi.

39 € (norm. 50 €


75 minuuttia

Sopii hyvin ylävartalon perusteelliseen hierontaan (esim. selkä, niska-hartia, rintakehä).

46 € (norm. 60 €


90 minuuttia

Kokeile vaihteeksi myös ylä- tai alaraajojen hierontaa koko selän hieronnan lisäksi.

53 € (norm. 70 €


1 h 45 minuuttia

Tässä ajassa ehtii tehdä kokovartalohieronnan tai keskittyä useampaan ongelmakohtaan perusteellisesti. Kokovartalohieronta on myös hyvä ensimmäiseksi hierontakerraksi. Hieronnan aikana käydään läpi koko keho, joten samalla on mahdollista löytää hoitoa tarvitsevia kohteita hieronnan aikana.

60 € (norm. 80 €