Hierontaa opiskelijahierontahintaan

Opiskelen hierojaksi Helsingin Hieronta-Akatemiassa, johon suoritan samanaikaisesti työharjoittelua. Tarjoan nyt opiskelijahintaan hierontaa myös hoitolassani. Opiskelijahinnat voimassa näillä näkymin toukokuuhun 2020 saakka.

(Vakavammissa ongelmissa suosittelen toistaiseksi kuitenkin kääntymään esimerkiksi koulutetun hierojan tai fysioterapeutin puoleen.)

Alla kuvatut hierontahoidot ovat esimerkkejä mitä halutussa ajassa voidaan toteuttaa. Hieronta suunnitellaan ja toteutetaan aina sinun tarpeiden ja toiveiden mukaan. Opiskelen samanaikaisesti klassista-, että urheiluhierontaa. Varatessasi aikaa sinun ei tarvitse tietää kumpi sopii sinulle paremmin, vaan sovellan otteita ja voimakkuutta asiakaslähtöisesti.


30 minuuttia

Pienen alueen hierontahoito esimerkiksi niska-hartiahieronta. Lihaksia rentouttava ja aineenvaihduntaa parantava lyhyt hoito.

25 €


45 minuuttia

Laajemman alueen hoito esimerkiksi koko selän hieronta. Rentouttava hieronta vähentämään jännityksiä ja kireyttä lihaksissa.

30 €


60 minuuttia

Isompi hoitoalue (esim. selkä + rintakehä) tai keskittyminen rajatulle alueelle. Sopiva aika pidempään rentoutumiseen ja vapautumiseen lihasjännityksistä. Soveltuu hyvin ensimmäiseksi käyntikerraksi.

35 €


75 minuuttia

Sopii hyvin ylävartalon perusteelliseen hierontaan (esim. selkä, niska-hartia, rintakehä).

40 €


90 minuuttia

Kokeile vaihteeksi myös ylä- tai alaraajojen hierontaa koko selän hieronnan lisäksi.

45 €


1 h 45 minuuttia

KOKOVARTALOHIERONTA. Kokovartalohieronta on myös hyvä ensimmäiseksi hierontakerraksi. Hieronnan aikana käydään läpi keho, joten samalla on mahdollista löytää hoitoa tarvitsevia kohteita.

50 €