Ajankohtaista

Hoi-Tai täyttää kaksi vuotta 1.4.2021 ja juhlii tulevia synttäreitä seuraavasti:


Tadaa! Uusi palvelu eli kuumakivihieronta! 17.2.-7.3. kuumakivihierontojen hinnasta – 15%.

60 min esim. ylävartalo

90 min esim. kokovartalo

Kuumakivihieronnassa käytetään lämmitettyjä luonnon muokkaamia kiviä. Basalttikivet pitävät parhaiten lämpöä. Kiviä on eri kokoisia, eri tekniikoihin tarkoitettuja ja eri lihaksiin, ulkoisesti ne ovat huokoisia ja tuntuvat iholla miellyttävältä. Kivet ovat itseensä lämpöä pitkään sitovia ja luovuttavat sitä hitaasti ja tasaisesti.

Hieronnassa käytetään samanaikaisesti joko kahta kiveä; toista kiveä toisessa kädessä ja toista toisessa. Tai sitten yhtä kiveä, riippuen tekniikasta. Kivet liukuvat öljytyllä iholla kevyesti. Käytän hieronnassa ihoa pehmentävä ja hoitavaa öljyä, mikä on sekoitus macademiapähkinäöljystä ja argaaniöljystä.

Kivien syvälle ulottuva lämpö vaikuttaa syvempiin kudoksiin ja rentouttaa lihaksia. Lämmöllä ja kosketuksella on endorfiineja vapauttava vaikutus. Kuumakivihoito voidaan myös yhdistää klassiseen- tai urheiluhierontaan, jolloin saadaan tehokkaampi lopputulos.

Kuumakivi terapiahoito soveltuu kaikille, jotka eivät ole alttiita lämmölle esim. tulehdukset iholla. Esteenä ovat kaikki sairaudet, joissa lämmönsietokyky ja tunto ovat alentuneet joko paikallisesti tai kokonaisvaltaisesti. Jos olet epävarma, tarkista hieronnan vasta-aiheet tai neuvottele tarvittaessa lääkärisi kanssa.